Kolla noterna så att du sjunger rätt, Linda!

avatar

Linda Bengtzings melodi är att LOs ledning stoppat hennes medverkan vid familjedagen i Furuviksparken men när hon skrivit debattartikeln i Expressen så har hon inte kollat fakta.

LOs ordförande Wanja Lundby-Wedin är inte involverad i planeringen av LO-facken i Gävles familjedag och har förstås inga synpunkter på vilka artister de bokar.

Etiketter:

6 reaktion på “Kolla noterna så att du sjunger rätt, Linda!

  1. avatarLukas Romson

   ”Hugger som en kobra” var väl ändå en viss överdrift?

   Om Bengtzing riktar sin kritik fel måste väl rimligen LO ha rätt att påpeka att hon tagit miste?

   Att det inte är det enda man kan kritisera Bengtzings utspel för är en helt annan sak. Det är nog tryggast att hon även fortsättningsvis håller sig till musiken enbart.

 1. Pingback: Linda Bengtzing fjantar sig « Johannes Blogg.

 2. avatarKrister Larsson

  Om Bentzing nu har tagit miste borde rimligen LO förklara på vilket sätt. Avsaknaden av förklaring är ett mycket tydligt bevis på att Bentzing inte tog miste. LO:s agerande – att bryta ett bindande avtal – är lagstridigt och bygger uppenbart på en kränkning av närings- och åsiktsfriheten. Centerpartiet är ett fullt demokratiskt parti, att uppträda för en demokratisk organisation är inte skäl att säga upp ett avtal. LO:s medlemmar är dessutom till ca 50% tillhöriga andra partier än sossarna. LO kränker deras grundlagsfästa åsiktsfrihet, men tar gärna emot deras medlemsavgifter. LO har agerat i gammal god kommunistisk tradition!

 3. avatarMats Erikson

  Det är knappast en nyhet för någon att LO öppet samarbetar med socialdemokraterna och vill ha en ny regering den 19 september. Det är knappast heller någon nyhet för någon att Linda Bengtzing öppet är en aktiv valarbetare för regeringen. Hon skriver i sin artikel att hon vill att Reinfeldt ska få fortsätta att vara statsminister. Att LO i Gävle i det läget hellre väljer andra artister till sina aktiviteter i valrörelsen är ungefär lika uppseendeväckande som att Mikael Wiehe inte sjunger allsång med Maud Olofsson. Bengtzing är en fri företagare som säljer tjänster till sina kunder. Det är är och bör vara fullt tillåtet att som kund välja bort ett företag man inte uppskattar.

 4. avatarAnders Olsson

  ” Det är är och bör vara fullt tillåtet att som kund välja bort ett företag man inte uppskattar.”

  Nu väljer ni visserligen bort ett företag för att VD röstar fel. Antar ni tycker det är ok att andra företag numera bojkottar företag som drivs av Socialdemokrater, om det nu finns ett.

  Dagar som dessa är jag glad att jag låtit bli att vara medlem i LO. Facket skall vara till för sina medlemmar, inte vara Socialdemokraternas springpojkar.

Kommentarer inaktiverade.