LOs nya valkampanj har rullat igång!

avatar

Idag rullar LOs valkampanj ut över hela landet med de affischer som presenterades i media i fredags. Kampanjen är kritisk och visar upp vad Alliansens politik fört med sig. Den visar på vad beslut och politik fått för konsekvenser. Politiken som förs nu är helt enkelt upp och ner och behöver rättas till.

Men att det finns gott hopp vilket kommer att visa sig i kampanjens andra del. Megafel kan bli dunderrätt, Dumsnålt kan bli extraklokt, Helt enkelt helbra.

Kampanjmaterialet hittar du här!

Etiketter:

13 reaktion på “LOs nya valkampanj har rullat igång!

 1. avatarJonas

  Hör av er om ni behöver hjälp med att korrekturläsa er nästa kampanj. Det är ett utmärkt tillfälle att slå två flugor med en smäll, dels slipper ni göra er själva till allmänt åtlöje med ofullständiga meningar (Eftersom de inte är friska.) och dels skapas ett nytt arbetstillfälle för en ungdom.

 2. avatarChrister W

  Verkligen bra kampanj, såg den i tunnelbanan idag och jag hajade verkligen till och fick budskapet direkt. Med den moderat ledda alliansen har allt börjat att ställa på ändan, helt mot det Sverige för alla som vi kämpar för. Dax för en ny riktning mot ett Sverige utan egoismens ideologi som alliansen står för utan ett land som ser till allas välfärd. Nu kör vi in i kaklet, rösta rätt, rösta rött 😉

 3. avatarAnders Larsson Inläggsförfattare

  Det var roligt att se kampanjen i tunnelbanan igår. När jag kom ner på plattformen på Hötorget så hängde de där och jag tycker de gör sig riktigt bra i det stora formatet och precis som du säger Christer så hajar man till.

 4. avatarMartin

  I lördags vid Rosa stegets målgång i Göteborg stod det LO-representanter och hade pilkastning med bland annat ansiktsbilder på aliansens partile som måltavlor. Jag tycker att det var ett grovt övertramp från er sida.

 5. avatarAnders Larsson Inläggsförfattare

  Hej Martin, Det var bra att du hörde av dig. På det sättet skall vi inte bedriva kampanj. Jag har talat med LOs kommunikationschef, Marie Linder, och vidarebefordrat ditt inlägg. Hon kommer under dagen att ta kontakt med LO-distriktet i Västsverige för att reda ut vad som gäller när LO genomför aktiviteter.

 6. avatarMartin

  I mina ögon är redan skadan skedd, att era företrädare har så dålig omdöme har fått mig att lämna facket. Kan inte påstå att er reklamkampanj fick mig att vilja vara kvar, tycker den är osmaklig med.
  Innan denna valrörelse startade bestämde jag mig för att gå väldigt mycket på vilka som verkar konstruktiva i sin valrörelse. Vet att det kommer en andra del av detta men att göra något så okonstruktivt fick mig att snegla borgerligt.

 7. avatarAnders Larsson Inläggsförfattare

  Tack för synpunkterna, Martin.

  Kampanjen har fått stort genomslag och det skall bli intressant att se vilka reaktionerna blir när vi går in i det andra steget.

 8. avatarAnders Larsson Inläggsförfattare

  Det blir ingen bild med Wanja, Uffe.

  Däremot blir det nya LO-bilder på stan på måndag för då rullar kampanjen vidare med rättvända medlemmar som berättar vilken politik som är bra.

  Håll ögonen öppna nästa vecka!

 9. avatarNils

  Förstår inte varför LO måste vara parti politiskt! Men det är ju klart, att locka människor till facket med Akassa och när dom väl är medlemmar överösa dom med partipolitisk propaganda, det kanske är en effektiv metod. Arbetade på en arbetsplats där det fanns ett LO anslutet fackförbund, och titt som tätt dök det upp ett propaganda blad från fackförbundet med en bild på en gammal avdankad sosse på.

  En bild på Wanja med LO logga och texten Locka, Anslut, Kontrollera hade varit mer passande.

 10. avatarAnders Larsson Inläggsförfattare

  LO har de fjorton förbunden som medlemmar och det är medlemmarna i dessa som väljer ledamöter till LOs kongress vilken beslutar om samarbete med och stöd till Socialdemokraterna.

  Jag är inte säker på att a-kassan lockar så många medlemmar. A-kassan har för dåliga villkor och behöver förändras. Det skulle vara bättre med en a-kassa som är så bra att arbetstagare frivilligt vill vara med i den än att den skall vara så dålig så du måste tvinga in människor i den.

  Det blir ingen bild med Wanja men på måndag kan du se LOs nya affischer runt om i landet.

Kommentarer inaktiverade.