-Att avskaffa Fas 3 är en bra satsning!

avatar

LOs ordförande, Karl-Petter Thorwaldsson, säger i en kommentar till förslaget att avskaffa Fas 3 att det är en mycket bra satsning. Det här ger alla som är fastlåsta i Fas 3 en ärlig chans till riktiga jobb och utbildning.

Socialdemokraternas förslag har engagerat många och det har bloggats en hel del om det. Bland annat skriver Johannes blogg att Fas 3 handlar om människovärde. Johan Westerholm skriver att investeringen i att avskaffa Fas3 är en positiv reform eftersom ingen kommer tillbaka fortare och mer förberedd för arbete av slavarbete. Högbergs tankar skriver att Fas 3 fasas ut med Löfven.

Naturligtvis har övriga medier också skrivit om Socialdemokraternas presentation idag. Bland annat Aftonbladet, SvD, Sveriges Radio, Ystads Allehanda och DN

 

Etiketter: , , ,