Facket försäkrar på distriktsturné

avatar

Vi kommer att genomföra sammanlagt 10 stycken distriktskonferenser under perioden januari-mars.

I dag torsdag kör vi gång distriktkonferensen för facket försäkrarverksamheten i Stockholm.

Syftet med konferenserna är att få ut den senaste informationen vad som händer inom försäkringsområdet kring våra avtalsförsäkringar, medlemsförsäkringar samt socialförsäkringsområdet som gör att våra försäkringsinformatörer, försäkringsansvariga på förbunden, ordförande och ombudsmän skall sitta inne med den senaste information som är till gagn för våra LO-medlemmar och icke medlemmar (potentiella nya LO-medlemmar).

Medverkande från LO kommer att vara Reneé Andersson och Magnus Furbring som jobbar på Arbetslivsenheten med avtalsförsäkringarna och undertecknad som jobbar på organisationsenheten och ansvarig för Facket Försäkrarverksamheten på LO.

Från Folksam medverkar Lisbeth Lundmark och Håkan Svärdman., samt från Folksam-LO-pension Robert Lundberg.

LO har också knutit till sig IF Metall-medlemmen och handikappidrottaren Anders Olsson att medverka på distriktskonferenserna och föreläsa om den tuffa resa som han gjort i livet.

Den information som deltagarna kommer att få på ta del av på konferenserna är LOs försäkringsutredning, nyheter i socialförsäkringarna, partiellt uttag/avtalsrörelsen 2016, återbäring på försäkringarna, Folksam-LO-pension och Anders Olssons föreläsning Det finns ingen gräns.

Vi ser fram emot många givande samtal med er deltagare när vi kommer ut på vår distriktsturné.

Datum för de övriga distriktskonferenserna är 29/1 Visby, 12/2 Karlskoga, 18/2 Borlänge, 19/2 Sundsvall, 26/2 Piteå, 9/3 Eskilstuna, 12/3 Göteborg, 19/3 Ädelsfors och den 25/3 Höör.