Fler går med i facket i Stockholm

avatar

I morse vaknade jag av nyheterna på radion som sa, -Fler går med i facket Stockholm.
Jag ställde mig inte upp i sängen och i förvåning å skrek Äntligen!!!
Jag är glad, men inte förvånad. Glad för att det långsiktiga arbete som bedrivs i Stockholm och andra delar i landet av LOs 14 medlemsförbund tydligt börjar synas och ge resultat. Medlemstrenden har varit oerhört stark inte minst senaste kvartalet 2014.

Att Stockholm ökar och att ett par av LO förbunden som till exempel Byggnads, Fastighets, Handels, Hotell & Restaurang, kommunal och Transport. Är ett bra och tydligt tecken på att det långsiktiga organiseringsarbetet är på väg åt rätt håll.

Nu måste vi orka att fortsätta att vara långsiktiga och uthålliga. Vi måste visa att vi är en rättvist och förhandlingsstarkt fackförening som ger dig trygghet när du behöver hjälp mot arbetsgivaren.

http://www.dn.se/sthlm/facket-lockar-allt-fler-unga/

Etiketter: , , ,