Mer än 60 000 försäkringssamtal genomförda förra året

avatar

LOs försäkringsinformatörer genomförde förra året totalt 63 114 försäkringssamtal för anställda på arbetsplatser med kollektivavtal inom SAF-LO området.

Som ett led i att bättra på dessa siffror i år så genomför vi tio distriktskonferenser inom Facket Försäkrar-verksamheten under januari-mars.

Syftet med konferenserna är att få ut den senaste informationen om våra kollektivavtalade försäkringar och medlemsförsäkringar samt socialförsäkringsområdet som sedan våra förtroendevalda och anställda inom förbunden ska informera om på våra arbetsplatser inom SAF-LO-området.

Inbjudna till konferenserna är försäkringsansvariga i förbunden, försäkringsansvariga i avdelningarna, avdelningsordföranden och ombudsmän i avdelningarna.

Från LO medverkar Reneé Andersson, utredare på Arbetslivsenheten med ansvar för pensioner, och Magnus Furbring, ombudsman på Arbetslivsenheten med ansvar för avtalsförsäkringarna.

Medverkar från Folksam gör Lisbeth Lundmark, Håkan Svärdman samt Robert Lundberg från Folksam-LO pension.

Datum för distriktskonferenserna under februari och mars är följande: 3/2 Stockholm, 4/2 Visby, 10/2 Örebro, 17/2 Medlefors, 25/2 Höör, 1/3 Ädelfors och den 8/3 i Göteborg.

Vi ser framemot många givande samtal med våra deltagare när vi nu reser runt i landet på vår distriktsturné.

Vill också passa på och tacka för det fantastiska jobb som våra förtroendevalda försäkringsinformatörer och anställda ombudsmän i förbunden gjorde under 2015 när det gäller att informera om våra kollektivavtalade försäkringar runt om i landet på våra arbetsplatser.